تجزیه و تحلیل سموم دفع آفات در چای این کتاب را مرور کنید براساس فهرست مطالب توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل سموم دفع آفات در چای: روش شناسی کروماتوگرافی-جرم یک کتاب جامع است ، با ارائه روشهای تحلیلی سریالی ، سریع ، پرتوان برای تعیین بیشتر ... مطالعه توضیحات کامل این کتاب را به اشتراک بگذارید جستجو در این کتاب مرور محتوا فهرست مطالب اقدامات مربوط به فصلهای منتخب همه را انتخاب کنید / همه را حذف کنید PDF ها را بارگیری کنید نقل قول های صادراتی همه Front Front Matter را انتخاب کنید دسترسی کامل به متن ماده جلوکپی رایتپیشگفتارمقدمه 1 : تحقیقات بنیادی: روشهای تحلیلی برای چند باره در چای 2 : مطالعه تطبیقی کارآییهای استخراج و پاکسازی سموم دفع شده در چای 3 : بررسی تأثیر هیدراتاسیون چای در روش کارآیی و ارزیابی عدم اطمینان از تعیین چند علف کش سموم دفع آفات در چای با استفاده از سه روش آماده سازی نمونه / GC-MS / MS فصل 4 را انتخاب کنید - اثر ماتریس برای تعیین بقایای سموم دفع آفات در چای فصل کتابفقط چکیده فصل 4 - تأثیر ماتریس برای تعیین بقایای سموم دفع آفات در چای صفحات 535 - 595 خریدمشاهده چکیده فصل 5 را انتخاب کنید - ارزیابی ناهمواری روش ، تجزیه و تحلیل خطا و نقاط کنترل اصلی روش فصل کتابفقط چکیده فصل 5 - ارزیابی ناهمواری روش ، تجزیه و تحلیل خطا و نکات کلیدی کنترل روش صفحات 597 - 813 خریدمشاهده چکیده 6 : مطالعه در مورد تخریب بقایای سموم دفع آفات در چای 7 : روشهای تحلیلی با توان بالا برای تعیین بقایای 653 سموم دفع آفات و مواد آلاینده شیمیایی موجود در چای توسط GC-MS ، GC-MS / MS و LC-MS / MS: مطالعه مشارکتی فهرست را انتخاب کنید فصل کتابهیچ دسترسی فهرست مطالب صفحات 931 - 935 خرید درباره کتاب شرح تجزیه و تحلیل سموم دفع آفات در چای: روش کروماتوگرافی-طیف سنجی جرمی یک کتاب جامع است ، که روشهای تحلیلی سریالی ، سریع و پرقدرت را برای تعیین بیش از 600 سموم دفع آفات در چای ارائه می دهد. تعداد زیادی از استانداردهای محدودیت محدود برای بقایای سموم دفع آفات در محصولات کشاورزی خوراکی در کشورهای جهان وجود دارد. آستانه باقیمانده سموم دفع آفات در چای برای تجارت بین المللی زیاد است. در حال حاضر ، 17 کشور و سازمان های بین المللی مقادیر MRL را برای بیش از 800 باقی مانده سموم دفع آفات در چای تعیین کرده اند. کلیه روشهای توصیف شده در این کتاب توسط یک سازمان مستقر مستقر در ایالات متحده (AOAC International) تأیید شده است و کلیه فهرست ها معیارهای AOAC International را برآورده کرده اند. چین سابقه 5000 سال در تولید چای را دارد و یک تولید کننده بزرگ چای است و 80 میلیون نفر درگیر در چای سازی هستند. چین چای را به بیش از 100 کشور در سراسر جهان صادر می کند و از کیفیت و تنوع بالایی برخوردار است. ویژگی های اصلی محدوده وسیعی از فعالیتهای پژوهشی را که با روشهای تحقیق فعلی بسیار مناسب هستند ، پوشش می دهد جدیدترین تحقیقات را تقریباً در همه موارد منعکس می کند ، ترکیبی عالی از روش های عملی را که برای تجزیه و تحلیل رسمی لازم است ارائه می دهد روشهایی را توصیف می کند که در سطح بین المللی توسط یک سازمان مستقر مستقر در ایالات متحده تأیید شده باشند (AOAC International) تالیف دکتر پانگ ، که در زمینه بقایای سموم دفع آفات و سایر آلاینده های مواد غذایی در سطح بین المللی شناخته شده است جزئیات [ سه شنبه 4 شهريور 1399 ] [ 14:47 ] [ داوود بهبهانی ]
|
||
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : Pichak.net ] |